İSTANBUL / TUZLA - Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu

Nis

İmam Hatip Ortaokulkları arası Hadis ezberleme yarışmasında okulumuzu temsil eden 8/A sınıfı öğrencimiz Mert Efe MUHCU, başarıyla yarışmayı tamamlayıp belgesini aldı. Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

Her öğrencinin bir fidanı olsun çalışması yapılarak okul bahçesindeki uygun yerlere fidan dikildi.

Nis

Şubat ayında, okulumuz Rehber Öğretmeni Sevde Nehir Özdemir tarafından son sınıf öğrencilerimize, Kariyer danışmanlığı - Meslek seçimi- Mesleki eğitim merkezleri , ile ilgili seminer verilmiştir.

Nis

Şubat ayında, okulumuz Rehber Öğretmeni Sevde Nehir Özdemir tarafından tüm öğrencilerimize "Hedef Belirleme ve Motivasyon" konulu seminer verilmiştir.

Nis

Okulumuz Rehber Öğretmeni Sevde Nehir Özdemir tarafından tüm öğrencilerimize Ergenlik sorunları ve bağımlılıktan korunma konulu seminer verilmiştir.